Intralot: Ρεκόρ πωλήσεων στη Λοταρία του Οχάιο

Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010 10:53
UPD:10:57

Ρεκόρ πωλήσεων ύψους 2,48 δισ. δολαρίων σημείωσε η Λοταρία του Οχάιο το οικονομικό έτος 2010 και συνολικά ξεπέρασε τις πωλήσεις του προηγούμενου έτους κατά 70 εκατ. δολάρια, όπως τονίζει η Intralot σε σημερινή ανακοίνωσή της.

Η συνεισφορά της Λοταρίας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους στο Ταμείο για την Εκπαίδευση έφτασε συνολικά τα 728,6 εκατ. δολάρια, 26,3 εκατ. δολάρια περισσότερα σε σχέση με την περυσινή χρονιά, αποτελώντας το δεύτερο υψηλότερο ποσό που δόθηκε κατά τη διάρκεια της 36ετούς ιστορίας της Λοταρίας.

Ο ετήσιος οικονομικός έλεγχος της Λοταρίας, μέσα από τον οποίο θα επιβεβαιωθούν τα ποσά, θα ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Από το 1974, η Λοταρία του Οχάιο έχει συνεισφέρει περισσότερα από $17 δισ. στην πολιτεία για τη στήριξη της εκπαίδευσης στο Οχάιο.

Την ικανοποίησή της για τα αποτελέσματα της Λοταρίας τους πρώτους 10 μήνες εξέφρασε η Διευθύντρια της Λοταρίας, κα. Kathleen Burke. «Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους», είπε η κα. Burke. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε τα κέρδη μας με τέτοιο τρόπο, ώστε να αυξάνουμε και τη συνεισφορά μας στο Ταμείο για την Εκπαίδευση. Γι' αυτόν το λόγο είμαστε εδώ.»



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα