Positive Energy: Παράδοση τριών φ/β σταθμών στο Νομό Χανίων

Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2010 12:32
UPD:12:42

¶λλους τρεις φωτοβολταϊκούς σταθμούς, συνολικής ισχύος 240 kWp, στο Νομό Χανίων, παρέδωσε η Positive Energy. Οι νέοι σταθμοί συνδέθηκαν με το Εθνικό Δίκτυο Διανομής και Μεταφοράς Ενέργειας και αναμένεται να παράγουν συνολικά σε ετήσια βάση τουλάχιστον 345.000 kWh ηλεκτρικής ενέργειας.

«Tα τρία αυτά έργα υλοποιήθηκαν από την εταιρεία μας όπως πάντα με γνώμονα την απόλυτη έμφαση στην τεχνική ποιότητα, την αξιοπιστία και τη βελτιστοποιημένη ενεργειακή απόδοση. Είναι σημαντικό ότι, εν μέσω οικονομικής κρίσης, τα επενδυτικά σχέδια στον τομέα των Φ/Β συνεχίζουν να υλοποιούνται και να αποτελούν ουσιαστικό τομέα ανάπτυξης, αν και η αλήθεια είναι ότι ο ρυθμός εκτέλεσής τους στην Ελλάδα είναι πολύ πιο αργός απΆ ότι θα έπρεπε, χωρίς να ευθύνονται οι επενδυτές για αυτό», τόνισε ο κ. Αγιαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Positive Energy.

Οι κ.κ. Μανουσέλης και Πρωτοπαπαδάκης, ιδιοκτήτες των τριών έργων, δήλωσαν μεταξύ άλλων: «Με τη σύνδεση των νέων αυτών έργων εξασφαλίζονται ουσιαστικά οφέλη για την τοπική κοινωνία και το περιβάλλον που πλέον δεν έχει άλλες αντοχές αφού με τη λειτουργία των έργων θα αποτρέπεται κάθε χρόνο η έκλυση διοξειδίου του άνθρακα, ποσότητας αντίστοιχης με αυτήν που επιτυγχάνεται από περίπου 500 στρέμματα δάσους».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα