ΟΤΟΕ: Θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις μετά την πρόταση της Τρ. Πειραιώς

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 16:15

«Η ΟΤΟΕ θα παρακολουθήσει πολύ στενά μαζί με τους Συλλόγους Μέλη της τις εξελίξεις» μετά την πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς στην κυβέρνηση για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και την Αγροτική Τράπεζα και θα παρέμβει άμεσα και αποφασιστικά με στόχο την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων στις τράπεζες, αλλά και των συμφερόντων της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα.

Αυτό επισημαίνε σε ανακοίνωσή της, γνωστοποιώντας παράλληλα πως ζήτησε άμεσα συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για την υπόθεση αυτή.

Η ΟΤΟΕ προσθέτει ακόμη πως τάσσεται υπέρ της δημιουργίας ενός δημοσίου πυλώνα τραπεζών ο οποίος πρέπει να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας διασφαλίζοντας την ισορροπία του τραπεζικού συστήματος. Μάλιστα, καλεί την κυβέρνηση «να απαντήσει υπεύθυνα και με σαφήνεια αν εγκαταλείπεται οριστικά η δέσμευσή της για δημιουργία δημοσίου πυλώνα Τραπεζών ή ποια είναι η στρατηγική της για την εξυπηρέτηση του ευαίσθητου τμήματος του Αγροτικού Τομέα».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα