Attica Bank: Αναπροσαρμογή επιτοκίων καταθετικών προϊόντων

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010 17:09

Την αναπροσαρμογή των επιτοκίων των καταθετικών προϊόντων Multi Profit και Attica Προθεσμία ανακοίνωσε η Attica Bank.

Συγκεκριμένα, η αναπροσαρμογή επιτοκίων αφορά τα προϊόντα:

Multi Profit: Το προϊόν είναι συνδυασμός δύο προθεσμιακών καταθέσεων, οι οποίες χωρίζονται σε δύο μέρη. Ένα μέρος επενδύεται σε προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας ενός ή δύο μηνών και το υπόλοιπο σε προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 3, 6, 12 ή 24 μηνών. Ανάλογα με την επιλογή, προσφέρονται επιτόκια από 3,75% έως 3,80% για τον συνδυασμό μηνιαίας με 3μηνη κατάθεση, ενώ φθάνουν το 3,80% έως 4,50% για συνδυασμό 2μηνης και 12μηνης κατάθεσης.

Attica Προθεσμία: Προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 1, 2, ή 3 μηνών με επιτόκιο που ανέρχεται έως 4,40%, ανάλογα με το ποσό και τη διάρκεια.

Τα νέα επιτόκια ισχύουν από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου. Αναλυτική ενημέρωση για τις προθεσμιακές καταθέσεις παρέχεται από όλα τα καταστήματα του δικτύου της Attica Bank.

Παράλληλα, την επόμενη εβδομάδα η Attica Bank διά του προέδρου και Εντεταλμένου Συμβούλου της Ιωάννη Γαμβρίλη, θα ανακοινώσει τα νέα προϊόντα χορηγήσεων με μειωμένα επιτόκια και αναπτυξιακή στόχευση σε δυναμικούς κλάδους της οικονομίας, με στόχο την στήριξη των πελατών της τράπεζας και της οικονομίας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΤΤ



Σχολιασμένα