Πλαστικά Κρήτης: Νέο εργοστάσιο στην Τουρκία

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010 09:39
UPD:19:18

Στη δημιουργία δεύτερου εργοστασίου στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Gaziantep – το κέντρο παραγωγής νημάτων και χαλιών πολυπροπυλενίου της χώρας – προχωρά η Senkroma, θυγατρική της Πλαστικά Κρήτης.

Με το νέο εργοστάσιο, η Senkroma, που εξειδικεύεται στην παραγωγή masterbatches (συμπυκνώματα χρωμάτων) για συνθετικά νήματα, θα έρθει πιο κοντά στους πελάτες της για να παράσχει καλύτερο service και να αυξήσει το μερίδιό της, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Πλαστικά Κρήτης.

Παράλληλα, το εργοστάσιο του Gaziantep θα εξυπηρετεί τη βιομηχανία συνθετικών νημάτων της Συρίας, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 45 χλμ., καθώς και του Ιράν.

Το νέο εργοστάσιο αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή του στις αρχές του 2011.

Σημειώνεται ότι η παραγωγή του υπάρχοντος εργοστασίου της εταιρείας στην Κωνσταντινούπολη θα ενισχυθεί κι αυτή, προσανατολιζόμενη σε masterbatches για χρωματισμό όλων των άλλων πλαστικών προϊόντων πλην νημάτων.

«Ευχαριστούμε το Δ.Σ. της μητρικής εταιρείας που μας δίδει την ευκαιρία να επενδύσουμε στο Gaziantep. Με δυναμισμό και πίστη σ' αυτό που σχεδιάζουμε, υποσχόμαστε να εκπλήξουμε θετικά την εταιρία και τους μετόχους μας με τα αποτελέσματα που θα φέρουμε», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Senkroma κ. Hamdi Yazir.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΛΑΚΡ



Σχολιασμένα