ΧΑΑ - Γενικές συνελεύσεις

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2002 17:58

Ι. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Α/ Β΄ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 27/11/2002, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο Δήμο Ελευθερίου - Κορδελιού Θεσσαλονίκης (Ν. Μοναστηρίου 134), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας λόγω κεφαλαιοποίησης μέρους του αποθεματικού από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με την έκδοση νέων κοινών ανωνύμων μετοχών, που θα διανεμηθούν δωρεάν σε όλους τους παλαιούς μετόχους ανεξάρτητα από την κατηγορία των μετοχών που κατέχουν. Τροποποίηση των άρθρων 5 και 8 του Καταστατικού κατόπιν της ανωτέρω αυξήσεως. 2. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου κατά τις διατάξεις του Ν. 3.016 / 2002. 3. Έκδοση ομολογιακού δανείου με την έκδοση ομολογιών μετατρέψιμων σε κοινές ανώνυμες μετοχές. 4. Διάφορες ανακοινώσεις.

Β/ Β΄ Επαναληπτική Ιδιαίτερη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων, κατόχων προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, την 27/11/2002, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο Δήμο Ελευθερίου - Κορδελιού Θεσσαλονίκης (Ν. Μοναστηρίου 134), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της απόφασης της Β΄ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 27ης Νοεμβρίου 2002 για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας λόγω κεφαλαιοποίησης μέρους του αποθεματικού από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με την έκδοση νέων κοινών ανωνύμων μετοχών, που θα διανεμηθούν δωρεάν σε όλους τους παλαιούς μετόχους ανεξάρτητα από την κατηγορία των μετοχών που κατέχουν και για την τροποποίηση των άρθρων 5 και 8 του Καταστατικού κατόπιν της ανωτέρω αυξήσεως. 2. Έγκριση της απόφασης της Β΄ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 27ης Νοεμβρίου 2002 για την έκδοση ομολογιακού δανείου με την έκδοση ομολογιών μετατρέψιμων σε κοινές ανώνυμες μετοχές.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΠΟΚΑ



Σχολιασμένα