Αυξημένος κατά 14,6% ο κύκλος εργασιών του ομίλου Μπενρουμπή στο εννεάμηνο

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2002 15:47

Στα 57,6 εκατ. ευρώ ανήλθε ο κύκλος εργασιών του ομίλου Μπενρουμπή στο εννεάμηνο του 2002 ενισχυμένος κατά 14,6% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή χρονική περίοδο. Τα κέρδη προ φόρων του ομίλου διαμορφώθηκαν στα 3,57 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 5,4%.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι συμφωνίες με μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα εν όψει της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων, το εύρος της γκάμας των προϊόντων μεγάλων οίκων που διανέμει ο όμιλος, το επίπεδο οργάνωσης σε επίπεδο logistics και η υγιής χρηματοοικονομική διαχείριση είναι οι κύριοι λόγοι του υψηλού ρυθμού ανάπτυξης του Ομίλου.

Για την αντιμετώπιση των απαιτήσεων των νέων συνεργασιών αλλά και των αναγκών που δημιουργεί ο αυξημένος ρυθμός ανάπτυξης, η εταιρεία υπερδιπλασίασε την έκταση των οικοπέδων της στα Οινόφυτα Βοιωτίας, προκειμένου να ολοκληρώσει μέσα στο 2003 την ανέγερση νέου υπερσύγχρονου κέντρου διανομής και αποθηκευτικών χώρων. Επίσης ξεπέρασε το 40% η αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης του κύκλου εργασιών του δικτύου καταστημάτων franchise www.home.com.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα