Επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα η SolarEdge Technologies

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010 13:02

Την έναρξη της συνεργασίας της με την Enolia Solar Systems ΑΕ ανακοίνωσε η SolarEdge Technologies, επεκτείνοντας τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα.

Η λύση της SolarEdge περιλαμβάνει τα PowerBoxes™, τα οποία είναι μονάδες βελτιστοποίησης ισχύoς προσαρτώμενες σε κάθε πανέλο, τους αντιστροφείς ισχύος και το σύστημα τηλε-επιτήρησης για κάθε πανέλο ξεχωριστά.

«Αυτή η μοναδική λύση επιτρέπει την παραγωγή έως 25% περισσότερης ενέργειας από οποιαδήποτε φωτοβολταϊκή εγκατάσταση, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος και την πολυπλοκότητα», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Enolia Solar Systems έχει υλοποιήσει και συνεχίζει να υλοποιεί μεγάλα επίγεια έργα στη Βοιωτία, την Κρήτη, την Λέσβο, την Ρόδο, τη Λάρισα και το Αγρίνιο, η συνολική ισχύς των οποίων για το 2010 ανέρχεται σε 7,2 MWp. Σε αυτά θα προστεθούν επιπλέον έργα ισχύος 13 MWp για το 2011. Η εταιρεία αναμένει πωλήσεις συστημάτων SolarEdge άνω των 1,5 MWp μέσα στους προσεχείς μήνες.

«Η μοναδική λύση SolarEdge είναι ιδιαίτερα επωφελής για την ελληνική αγορά», δήλωσε ο κ. Χαρίλαος Μητρελιάς, Γενικός Διευθυντής της Enolia Solar Systems, εξηγώντας πως «οι ιδιοκτήτες κατοικιών επωφελούνται από την βελτιστοποίηση του σχεδιασμού και της παραγόμενης ενέργειας του συστήματος σε επίπεδο πανέλου, από τον πολύ αποδοτικό αντιστροφέα ισχύος, όπως επίσης και από την αποτελεσματικότερη συντήρηση μέσω τηλε-επιτήρησης, τα οποία παρέχονται από τον ίδιο προμηθευτή».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα