Οριακή πτώση στη Σοφοκλέους

Πιέσεις στις τράπεζες
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2002 11:21

ΑΔΥΝΑΜΟΣ να διατηρήσει τα όποια κέρδη κατέγραφε κατά τα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης εμφανίζεται ο γενικός δείκτης τιμών του ΧΑΑ, καθώς το αγοραστικό ενδιαφέρον είναι περιορισμένο, ενώ πιέσεις δέχονται οι ασφάλειες και οι τράπεζες.

Αυτή την ώρα, ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης υποχωρεί κατά 0,26% και βρίσκεται στις 1.811,51 μονάδες, στο χαμηλότερο επίπεδο της ημέρας.

Η συνολική αξία των συναλλαγών έχει διαμορφωθεί στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ από το σύνολο των μετοχών που έχουν αλλάξει χέρια, 67 σημειώνουν άνοδο, 76 υποχωρούν και 57 παραμένουν αμετάβλητες.

Σε ό,τι αφορά την πορεία των κλαδικών δεικτών, τη μεγαλύτερη πτώση (2,06%) σημειώνει ο ασφαλιστικός, ενώ τη σημαντικότερη άνοδο (0,56%) ο τηλεπικοινωνιακός.

Οι μετοχές του ΟΤΕ και της θυγατρικής του Cosmote ενισχύονται κατά 0,59% και 1,01%, ενώ ο τίτλος της Vofafone-Panafon βρίσκεται στα επίπεδα του χθεσινού κλεισίματος.

Αντιθέτως, ο δείκτης των τραπεζών υποχωρεί κατά 0,22%, στις 2.704 μονάδες. Τη μεγαλύτερη πτώση (1,17%) σημειώνει ο τίτλος της Alpha Bank, ενώ ανοδικά κινείται μόνο η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα