Ιρανοί επιχειρηματίες στο ΕΒΕΘ

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010 13:09

Τα μέλη επιχειρηματικής αποστολής από το Επιμελητήριο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ορυχείων της ιρανικής επαρχίας Zanjan, πρόκειται να υποδεχθεί τις επόμενες μέρες η διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Η ειδική εκδήλωση, που έχει προγραμματιστεί για το σκοπό αυτό, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010, στη 1 μετά το μεσημέρι, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος). Στη διάρκειά της θα διεξαχθούν και κατ΄ ιδίαν συναντήσεις των 28 Ιρανών επιχειρηματιών με βορειοελλαδίτες συναδέλφους τους.

Οσοι ενδιαφέρονται να συναντηθούν με μέλη της ιρανικής αποστολής πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132), το αργότερο μέχρι τις 7.9.2010.

Επίσης, από το ίδιο Τμήμα μπορούν να ζητούν αναλυτική λίστα των ιρανικών επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως τα πετροχημικά, οι κατασκευές, οι μετασχηματιστές, τα συστήματα συσκευασίας, αλλά και τα νωπά φρούτα, οι ξηροί καρποί, το αλεύρι κ.α.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα