Νέο κατάστημα από την ΠΡΟΜΟΤΑ Ελλάς

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2002 13:46

Aνοιξε τις πύλες του το νέο κατάστημα Bargain Store-Home Gallery της ΠΡΟΜΟΤΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. το οποίο βρίσκεται στην οδό Δερβενακίων 51 & Καρπενησίου (κάθετος στη Θηβών) στο Περιστέρι Αττικής, Το κατάστημα καλύπτει έκταση 1700 τ.μ. και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης της εταιρείας θα παρουσιάζει πωλήσεις της τάξης του 1,7 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η ΠΡΟΜΟΤΑ έχει προγραμματίσει επίσης τη λειτουργία δύο ακόμη καταστημάτων πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους εκ των οποίων το ένα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη (πλησίον του IKEA), ενώ το δεύτερο, ένα mini Bargain με έμφαση στα οικιακά είδη, θα λειτουργήσει στο κέντρο της Γλυφάδας (οδός Λαζαράκη 20).

Το τμήμα ανάπτυξης των Bargain Stores της εταιρείας βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση κτιρίων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, προκειμένου να προχωρήσει στην επέκταση της αλυσίδας με ταχύς ρυθμούς. Το πρώτο κατάστημα, το οποίο θα λειτουργήσει σε ιδιόκτητο κτίριο της εταιρείας, θα βρίσκεται επί της οδού Κορωπίου, στην αφετηρία της Αττικής οδού και θα καλύπτει έκταση 2.800 τ.μ. ενώ θα διαθέτει χώρο στάθμευσης 250 αυτοκινήτων.

Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, το πρώτο εκτός Ελλάδας κατάστημα θα λειτουργήσει στην Σόφια της Βουλγαρίας, ενώ η εταιρεία έχει ήδη δεχθεί προτάσεις για τη δημιουργία καταστημάτων στην Ισπανία, την Ιταλία και την Αυστρία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα