Telestet - Υπηρεσία ενημέρωσης συνδρομητών για τα πλησιέστερα καταστήματα

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2001 19:32

Μια νέα αποκλειστική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι προσφέρει η Telestet για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, δίνοντας σε όλους τους πελάτες της τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για τα πλησιέστερα σε αυτούς σημεία πώλησης διαφόρων υπηρεσιών και αγαθών.

Συγκεκριμένα, μέσω της υπηρεσίας «ΤΕLESTET Finder», τόσο οι συνδρομητές με συμβόλαιο όσο και οι κάτοχοι Β free και Free2Go, μπορούν να ενημερώνονται αυτόματα για τα πλησιέστερα σε αυτούς εστιατόρια pizza, fast food, πρατήρια βενζίνης, τράπεζες, μηχανήματα ΑΤΜ, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, αντιπρoσώπους Telestet, καθώς και καταστήματα Telestet Centers. Θα προστίθενται, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, συνεχώς καινούργιες κατηγορίες αναζήτησης, καθώς και νέο περιεχόμενο ανά κατηγορία.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσει κάποιος την νέα υπηρεσία αρκεί να αποστείλει ένα γραπτό μήνυμα στον αριθμό 111, με την περιγραφή αναζήτησης του σημείου που επιθυμεί. Στη συνέχεια, ο πελάτης λαμβάνει γραπτό μήνυμα με την διεύθυνση του πλησιέστερου σημείου για το οποίο ενδιαφέρεται. Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 0,1467 ευρώ (50 δρχ.) για κάθε πληροφορία, ανεξαρτήτως οικονομικού πακέτου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα