Ημερίδα για την πράσινη επιχειρηματικότητα στη ΔΕΘ

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010 16:46

Ημερίδα με θέμα: «Καινοτομική και Πράσινη Επιχειρηματικότητα στη Βόρειο Ελλάδα» διοργάνωσε η HELEXPO A.E. και η ΔΕΘ Α.Ε., τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010, στο πλαίσιο του κεντρικού αφιερώματος της 75ης Δ.Ε.Θ. με θέμα «Καινοτομία και Πράσινη Ανάπτυξη».

Η Ημερίδα περιελάμβανε έξι πάνελ συζητήσεων με θεματικές που αφορούν τις Ρυθμιστικές Παρεμβάσεις και Πολιτικές, την Καινοτομική Επιχειρηματικότητα στη Μεταποίηση και στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.), τον Πολιτισμό – Τουρισμό, την Ενέργεια και τις Ανανεώσιμες Πηγές, τον Πρωτογενή Τομέα και τις Νέες Προοπτικές Ανάπτυξης και Ευκαιριών στη Βόρειο Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της HELEXPO Α.Ε. κ. Πάρις Μαυρίδης άνοιξε τις εργασίες της Ημερίδας ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο Υφυπουργός Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κος Παναγιώτης Ρήγας και ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κος Κωνσταντίνος Μαθιουδάκης.

Στην Ημερίδα συμμετείχαν εκπρόσωποι από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο, την ακαδημαϊκή και επιστημονική κοινότητα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την οργανωμένη κοινωνία των πολιτών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα