Emporiki: Αναβαθμισμένη έκδοση του καταναλωτικού δανείου «Xpress»

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010 15:43

Τη νέα αναβαθμισμένη έκδοση του καταναλωτικού δανείου «Xpress» παρουσίασε η Emporiki Bank, συνεχίζοντας να «προσφέρει στους καταναλωτές άμεση ρευστότητα μέσα από γρήγορες και απλές διαδικασίες».

Σύμφωνα με την τράπεζα, το δάνειο «Xpress» χωρίς εξασφαλίσεις προσφέρει μετρητά έως και €15.000, ακόμη και την ίδια μέρα, καθώς και χαμηλή σταθερή δόση για όλη τη διάρκεια του δανείου από €18,11 ανά €1.000 δανείου ανεξάρτητα από τις όποιες επιτοκιακές μεταβολές, για τον καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό των δανειοληπτών.

«Πιστοί στη δέσμευσή μας για ουσιαστική στήριξη των ελληνικών νοικοκυριών μέσα από την απρόσκοπτη χορήγηση δανείων και την παροχή ενός ασφαλούς τραπεζικού περιβάλλοντος, και με διαρκή στήριξη του μητρικού μας ομίλου, της Cr?dit Agricole, συνεχίζουμε προσφέροντας προϊόντα προστιθέμενης αξίας, τα οποία ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Με το νέο καταναλωτικό δάνειο "Xpress", η Εμπορική Τράπεζα προσφέρει την ιδανική λύση για την κάλυψη έκτακτων προσωπικών και καταναλωτικών αναγκών, καθώς παρέχει άμεση ρευστότητα με γρήγορες διαδικασίες, παράλληλα με μία σειρά πλεονεκτημάτων για τη διευκόλυνση του δανειολήπτη», δήλωσε ο κ. Marc Hay, Επικεφαλής της Μονάδας Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Μάρκετινγκ της Emporiki Bank.

Επιπλέον, με το δάνειο «Xpress» η τράπεζα προσφέρει ευελιξία στην αποπληρωμή του δανείου, με τη δυνατότητα παράλειψης έως και δύο δόσεων το χρόνο, ενώ με το δωρεάν πρόγραμμα προστασίας πληρωμής δόσης εξασφαλίζεται η ομαλή εξυπηρέτηση του δανείου σε περίπτωση επαγγελματικής δυσκολίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα