Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από την ΠΟΜΙΔΑ

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010 14:46

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τη φορολογία, την επικείμενη αύξηση των αντικειμενικών αξιών, τις ρυθμίσεις για τις επαγγελματικές μισθώσεις κ.α. διοργανώνει η ΠΟΜΙΔΑ σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας το επόμενο διάστημα.

Στις συγκεντρώσεις θα υπάρξει επίσης ενημέρωση από στελέχη της ΠΟΜΙΔΑ προς τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες για τους ημιυπαίθριους, τις δηλώσεις αλλαγής χρήσης χώρων, τις ενεργειακές επιθεωρήσεις κ.α.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΛΑΡΙΣΑ: Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 12 μ. Ξενοδοχείο GRAND HOTEL

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 12 μ. Αίθουσα Νομ. Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων

ΠΑΤΡΑ: Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 12 μ. Ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 10 π.μ. Ξενοδοχείο HYATT REGENCY

ΒΟΛΟΣ: Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 12 μ. Συνεδριακό Κέντρο FORUM Βόλου

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 7 μ.μ. Πληροφορίες από www.enidani.gr

ΑΘΗΝΑ: Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011, 10 π.μ. Κιν/φος ΑΠΟΛΛΩΝ, 28ο Παν. Συνέδριο.

Η ΠΟΜΙΔΑ προσκαλεί επίσης όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ και τα στελέχη των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΟΙΚΟ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ» να παραστούν τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Πλ. Συντάγματος, στα πλαίσια του 5oυ Συνεδρίου RE+D Βusiness Forum για την ανάπτυξη ακινήτων στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου η ΠΟΜΙΔΑ θα παρουσιάσει την ενότητα «Affordable Sustainable Home», ως εξής:

14.00 μ.μ. Παρουσίαση του εκπτωτικού προγράμματος της ΠΟΜΙΔΑ ΟΙΚΟ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ και των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σ΄αυτό, από τον Πρόεδρο της ΠΟΜΙΔΑ & UIPI Δικηγόρο κ. Στράτο Παραδιά.

15.00 μ.μ. Παρουσίαση των όρων του προγράμματος "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ" , της διαδικασίας ενεργειακής επιθεώρησης κτιρίων - Διαδικασίες, κόστος και μεθοδολογία, από τον Μηχανολόγο του Πολυτεχνείου Λωζάνης κ. Σταμάτη Περδίο, Τεχνικό Σύμβουλο της ΠΟΜΙΔΑ και UIPI.

Η είσοδος του κοινού είναι ελεύθερη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα