Eurobank Prοperty: Κατόπιν παραγγελίας οι αναπτύξεις αποθηκευτικών χώρων

Σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010 13:20

«Κατά παραγγελία», κυρίως, και εφόσον έχει εξασφαλιστεί ο χρήστης ή ο αγοραστής πραγματοποιούνται οι νέες αναπτύξεις αποθηκευτικών εγκαταστάσεων, με το αγοραστικό ενδιαφέρον να εστιάζεται σε μικρότερες επιφάνειες σε σχέση με τα προηγούμενα έτη στα πλαίσια μείωσης του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων.

Αυτό προκύπτει από μελέτη που εξέδωσε το Τμήμα Μελετών και Έρευνας Αγοράς της Διεύθυνσης Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της Eurobank EFG Property Services, αναφορικά με την αγορά αποθηκευτικών χώρων στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα, τα επίπεδα μισθωμάτων για τις κύριες αγορές ενδιαφέροντος κυμαίνονται από €4-€5,5/τ.μ., ενώ στις αγορές των Οινοφύτων και του Αυλώνα οι τιμές διαμορφώνονται σε €3,5-€4,5/τ.μ. Υψηλά επίπεδα τιμών πώλησης οικοπέδων παρατηρούνται στην περιοχή του Ασπροπύργου, ενώ φθηνότερες επιλογές εγκατάστασης αποτελούν περιοχές όπως το Σχηματάρι και η Ριτσώνα.

Στη Θεσσαλονίκη, τα μισθώματα για την περιοχή της ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου διαμορφώνονται σε €2-€3,5/τ.μ. και για τις περιοχές του Καλοχωρίου και του Ωραιοκάστρου κυμαίνονται μεταξύ €2-€3/τ.μ. ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ακινήτου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα