Iron Mountain: Χορηγία σε συνέδριο της PRISM International

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010 18:19

Χορηγός στο Opening Reception του Διεθνούς Συνεδρίου PRISM International/NAID Europe Joint European Conference που θα διεξαχθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2010 στο ξενοδοχείο The Westin Athens Astir Palace θα είναι η εταιρεία Iron Mountain.

Στο πλαίσιο του Opening Reception του συνεδρίου τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα, θα μιλήσει και ο κ. Marc Duale, President International της Iron Mountain Incorporated.

Σημειώνεται ότι η Iron Mountain Incorporated, που ιδρύθηκε το 1951 στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης πληροφοριών που βοηθούν τις επιχειρήσεις να μειώσουν το κόστος, τους κινδύνους και την αναποτελεσματικότητα της διαχείρισης των φυσικών και ψηφιακών τους δεδομένων.

Συγκεκριμένα, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης αρχείων, προστασίας δεδομένων και καταστροφής πληροφοριών, ενώ διαχειρίζεται δισεκατομμύρια επαγγελματικών εγγράφων, ηλεκτρονικών αρχείων, ιατρικών δεδομένων, ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για περισσότερες από 140.000 επιχειρήσεις σε 39 χώρες σε όλο τον κόσμο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα