Σε φιλανθρωπική δημοπρασία ο «κόσμος του Ralph Lauren»

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 17:51

«Πόλεμο» στον καρκίνο έχει κηρύξει ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Ralph Lauren, ο οποίος προσφέρει σε δημοπρασία εκατοντάδες αντικείμενα από τη συλλογή του –προσωπικά ή φημισμένων φίλων του από το Χόλυγουντ.

Η δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, μέσω του διαδικτύου εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Pink Pony» του σχεδιαστή και σηματοδοτεί τα 10 χρόνια της συγκεκριμένης δράσης.

«Είναι μια ευκαιρία να μπει κανείς στον κόσμο του Ralph Lauren», σχολίασε ο Ντέιβιντ Λώρεν, γιος του σχεδιαστή και διευθύνων σύμβουλος του οίκου μόδας. «Το διαδίκτυο αποτελεί τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο επικοινωνίας και σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε την επωνυμία Ralph Lauren με την πρόσβαση σε συναρπαστικά αντικείμενα και διασημότητες ώστε να προσφέρουμε κάτι ξεχωριστό με παγκόσμια εμβέλεια», τόνισε.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο πατέρας του πολεμά τον καρκίνο περισσότερα από 25 χρόνια, από τότε που η φίλη του και συντάκτρια μόδας στη Washington Post, Νίνα Χάιντ, του ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο του στήθους –χάνοντας τελικά τη μάχη με τον καρκίνο πέντε χρόνια αργότερα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα