OΠΑΠ: Τρεις οι ενδιαφερόμενοι για τεχνικοί σύμβουλοι

Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2010 17:45

Τρεις εταιρείες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες στον ΟΠΑΠ ενόψει του διαγωνισμού για την ανάδειξη νέου τεχνολογικού παρόχου, που θα επιτρέψει στην εταιρεία να επεκταθεί σε νέες μορφές στοιχηματισμού και να παραμείνει ανταγωνιστική, δήλωσε στο Reuters υψηλόβαθμο στέλεχος του οργανισμού.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οικονομικές προσφορές για να γίνουν τεχνικοί σύμβουλοι του ΟΠΑΠ υπέβαλαν η KPMG, η Deloitte και η Ernst&Young.

«Τα αμέσως επόμενα 24ώρα θα γίνει η αποσφράγιση των προσφορών με στόχο ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας να έχει γίνει η αξιολόγηση και η επιλογή», ανέφερε το στέλεχος.

Στόχος του ΟΠΑΠ είναι ο διαγωνισμός για την επιλογή του τεχνολογικού παρόχου να έχει προκηρυχθεί πριν τα Χριστούγεννα. ΟΠΑΠ και Intralot ανανέωσαν τον Ιούλιο την μεταξύ τους συνεργασία για ένα έτος, με δυνατότητα επέκτασης της σύμβασης για άλλους 12 μήνες.

Ο ΟΠΑΠ ανέφερε τότε ότι σύντομα θα προσλάμβανε τεχνικό και νομικό σύμβουλο που θα συνέτασσε τις προδιαγραφές του διαγωνισμού για την επιλογή νέου παρόχου.

Πηγή: Reuters



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα