RSM Stylianou: Συνάντηση ενημέρωσης για το νέο φορολογικό νόμο

Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2010 18:58

Το νέο φορολογικό νόμο και τις προοπτικές που δημιουργεί στις επιχειρήσεις θα παρουσιάσει σε συνάντηση φορολογικής ενημέρωσης με θέμα «Νέος Φορολογικός Νόμος & Προοπτικές Επιχειρηματικής Ανάπτυξης» η εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων RSM Stylianou.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στις 17.00, στο ξενοδοχείο Intercontinental και απευθύνεται σε Οικονομικούς Διευθυντές, Φοροτεχνικούς Συμβούλους και Προϊσταμένους Λογιστηρίου.

Κεντρικός εισηγητής της εκδήλωσης της RSM Stylianou θα είναι ο κ. Γιώργος Κορομηλάς, Οικονομολόγος, Φορολογικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Συγγραφέας, ο οποίος θα παρουσιάσει εκτενώς το πλαίσιο υλοποίησης και τις προοπτικές που δημιουργεί ο νέος φορολογικός νόμος, καλύπτοντας θέματα όπως η φορολογία εισοδήματος νομικών προσώπων, η διανομή κερδών και οι φορολογικοί συντελεστές, η περαίωση φορολογικών υποθέσεων, καθώς και οι διασταυρώσεις και ο φορολογικός έλεγχος.

Μεταξύ των εισηγητών θα είναι και ο κ. Στέλιος Παπαδημητρίου, Δικηγόρος & Φορολογικός Σύμβουλος, ο οποίος θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις εξωχώριες εταιρείες και το φόρο ακινήτων, τις τριγωνικές συναλλαγές, καθώς και το ΦΠΑ Υπηρεσιών. Επίσης, στην εκδήλωση έχει προσκληθεί να συμμετάσχει με ομιλία του και ο κύριος Ιωάννης Καπελέρης, Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματογραφία ή τον τρόπο συμμετοχής στη Συνάντηση Φορολογικής Ενημέρωσης της RSM Stylianou μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Στέλλα Σαμαρτζή, στο τηλ.: 210 672 9158.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα