Χ.Α.: Συνεχίζεται το ράλι

Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 11:14
UPD:15:17

Ευφορία επικρατεί και σήμερα στο Χ.Α. μετά τα θετικά σχόλια του οίκου Moody's για την ελληνική οικονομία. Ανοδικές είναι οι τάσεις και στις υπόλοιπες χρηματιστηριακές αγορές της Ευρώπης.

«Συνολικά η ψυχολογία έχει βελτιωθεί, ενώ αναμένουμε τα θετικά σχόλια της Moody's να βοηθήσουν περαιτέρω», τονίζει η Proton Bank στο πρωινό της σχόλιο.

Αναλυτής του διεθνούς οίκου αξιολόγησης δήλωσε χθες ότι είναι πιθανό να υπάρξει αναβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Ελλάδας, εάν η κυβέρνηση συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό τις μεταρρυθμίσεις.

Αυτή την ώρα (11:13), ο γενικός δείκτης τιμών ενισχύεται κατά 2,36% στις 1.538,61 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 24,18 εκατομμύρια ευρώ.

Σε θετικό έδαφος κινούνται και οι επιμέρους κλαδικοί δείκτες, πλην του δείκτη Μέσων Ενημέρωσης ο οποίος υποχωρεί κατά 0,22%.

Κέρδη 2,78% καταγράφουν οι τράπεζες, με τη μετοχή της ΕΤΕ – που διαπραγματεύεται πλέον χωρίς το δικαίωμα στην κεφαλαιακή ενίσχυση – να κερδίζει 2,98%.

¶νοδο 3,03% και για τον τίτλο της Forthnet, η οποία επέκτεινε μέχρι το 2014 τη συμφωνία για τα δικαιώματα μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων της Super League.

Οι τιμές 66 μετοχών ενισχύονται, 8 υποχωρούν και 12 παραμένουν αμετάβλητες.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα