Ιατρικό Αθηνών : 14,8% αύξηση του κύκλου εργασιών

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2002 14:01

Ενοποιημένο κύκλο εργασιών 114,7 εκατ. ευρώ εμφάνισε το εννεάμηνο της τρέχουσας χρήσης το Ιατρικό Αθηνών, σημειώνοντας αύξηση σε ποσοτό 14,8% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή χρονική περίοδο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας η αύξηση των εσόδων κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, δεδομένου του γενικότερου αρνητικού κλίματος, ενώ επιβεβαιώνει τη σταδιακή απόδοση των επενδύσεων.

Τα λειτουργικά κέρδη διαμορφώθηκαν σε 19,9 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 6,9% σε σύγκριση με το εννεάμηνο του 2001, ενώ τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν στα 8,55 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας μείωση 27,1% έναντι της αντίστοιχης περυσινής χρονικής περιόδου.

Σημειώνεται ότι η κερδοφορία της εταιρείας βαρύνεται με αυξημένα χρηματοοικονομικά έξοδα, αυξημένες αποσβέσεις λόγω του σημαντικού επενδυτικού της πλάνου, αυξημένα έξοδα ανακαινίσεων των κλινικών που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο τρίτο τρίμηνο, καθώς και με τα έξοδα της έναρξης λειτουργίας της κλινικής της Δάφνης.

Με βάση τα αποτελέσματα του εννεαμήνου, για το σύνολο της χρήσης η διοίκηση αναμένει ενοποιημένο κύκλο εργασιών 151 εκατ. ευρώ, λειτουργικά κέρδη 24 εκατ. και κέρδη προ φόρων 11 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΑΤΡ



Σχολιασμένα