OTΕ: Συμμετοχή σε πρωτοβουλία για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης

Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2010 12:18

Σε πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας συμμετέχει ο OTE.

Ο Οργανισμός συγκαταλέγεται στις εταιρείες που συμμετείχαν σε εθελοντική πρωτοβουλία της Ε.Ε., συνυπογράφοντας τον κώδικα δεοντολογίας για την ενεργειακή κατανάλωση που προέρχεται από ευρυζωνικό εξοπλισμό.

Στην εκδήλωση με τίτλο “ICT 2010 – Digitally Driven”, που διοργανώθηκε πρόσφατα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, σε συνεργασία με τη βελγική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο ΟΤΕ, από κοινού με τις μεγαλύτερες τηλεπικοινωνιακές εταιρείες της Ευρώπης, δεσμεύθηκε να μειώσει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας του ευρυζωνικού εξοπλισμού που χρησιμοποιεί.

Συνολικά, οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή εξυπηρετούν 65 εκατομμύρια ευρυζωνικές γραμμές στην ΕΕ (72% του συνόλου των ευρυζωνικών γραμμών στην ΕΕ).

«Ο ΟΤΕ είναι περήφανος που συμμετέχει στην κοινή αυτή προσπάθεια για τη μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον. Μαζί μπορούμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Για την εταιρεία μας, η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί δέσμευση για την περιβαλλοντικά υπεύθυνη χρήση της τεχνολογίας, ένας στόχος ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος μας Εταιρικής Υπευθυνότητας» δήλωσε με την ευκαιρία αυτή, η κ. Ντέπη Τζιμέα, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας του ΟΤΕ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα