Σύσταση θυγατρικής από την Elmec Sport

Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2010 16:35

Τη σύσταση θυγατρικής εταιρείας με την επωνυμία «Collective Πατρών A.E.», η οποία θα διαχειρίζεται το ομώνυμο κατάστημα επί του οδού Ερμού στην Πάτρα, ανακοίνωσε η Elmec Sport.

Η ίδια θα συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας με ποσοστό 80%, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό θα ανήκει σε Πατρινό επιχειρηματία. Το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου ανέρχεται σε 1,2 εκατ. ευρώ.

Το κατάστημα θα περιλαμβάνει συλλογές των προϊόντων που αντιπροσωπεύει η Elmec Sport, όπως « Nike», «Converse», «Ugg», «Juicy Couture» καθώς και φίρμες που εκπροσωπούσε ο Πατρινός επιχειρηματίας στην Πάτρα, όπως « D&G», «DSquared», «M-Missoni», «DV Furstenberg» και «Moncler», «J Brand».

Το κατάστημα αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του εντός του τρέχοντος μήνα.

«Η επένδυση αυτή επιβεβαιώνει έμπρακτα την προσήλωση της Διοίκησης στην ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων της Elmec Sport, η οποία πηγάζει από την πεποίθηση ότι ακόμη και στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες, υπάρχουν ευκαιρίες ανάπτυξης και εξασφάλισης μεγαλύτερων μεριδίων αγοράς, για τις εταιρείες που έχουν ισχυρή οργάνωση, μεγάλο μέγεθος, και ανεπτυγμένο δίκτυο διανομής στις αγορές που δραστηριοποιούνται», υπογραμμίζει η Elmec Sport.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα