Επαναφέρει το παλιό logo η Gap

Μετά από εκκλήσεις των πελατών
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 10:33
UPD:10:36

Το νέο της logo αποφάσισε να αποσύρει η αμερικανική αλυσίδα ρούχων Gap, μία μόλις εβδομάδα μετά την παρουσίασή του, καθώς δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση στο κοινό.

Το αρχικό σήμα της εταιρείας, το οποίο χρησιμοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια, έχει ένα μπλε κουτί το οποίο γράφει “GAP” με λευκά γράμματα. Το νέο σήμα στο διαδίκτυο γράφει “GAP” με μαύρα γράμματα σε λευκό φόντο.

Η αλλαγή στο logo της εταιρείας πυροδότησε κύμα διαμαρτυριών στο διαδίκτυο – σε κοινωνικά δίκτυα και forum – ενώ περισσότερα από 2.000 σχόλια δημοσιεύθηκαν στη σελίδα της Gap στο Facebook, με τους πελάτες της εταιρείας να ζητούν την επιστροφή του αρχικού logo.

Σε δήλωσή του που δημοσιεύτηκε στο website της Gap, ο πρόεδρος της Gap Brand North America Μαρκ Χάνσεν τονίζει ότι πάνω απ’ όλα έρχονται οι πελάτες. «Ακούμε και βλέπουμε όλα τα σχόλια την τελευταία αυτή εβδομάδα. Τους ακούσαμε να λένε πολλές φορές ότι είναι παθιασμένοι με το logo που έχει το μπλε κουτί και ότι το θέλουν πίσω», αναφέρει ο Χάνσεν, σημειώνοντας ότι η εταιρεία αποφάσισε έτσι να επαναφέρει το παλιό logo.

Πηγή: BBC



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα