ΒΕΑ: Επιβεβλημένη η παράταση για ρύθμιση χρεών

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 13:02

Την παράταση της προθεσμίας ευνοϊκών ρυθμίσεων χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία ζητεί το ΒΕΑ καθώς, όπως επισημαίνει, καθημερινά γίνεται δέκτης της αδυναμίας των επιχειρήσεων μελών του να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Την παράταση της προθεσμίας ευνοϊκών ρυθμίσεων χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία ζητεί το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας καθώς, όπως επισημαίνει, καθημερινά γίνεται δέκτης της αδυναμίας των επιχειρήσεων μελών του να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Οι επαγγελματοβιοτέχνες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον ασφυκτικό κλοιό του ελλείμματος ρευστότητας που πλήττει την αγορά και όπως όλα δείχνουν, η ευνοϊκή ρύθμιση για εξόφληση οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία που λήγει 15-10-2010, δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, γεγονός που αντανακλά την έκταση του προβλήματος, σημειώνει το ΒΕΑ.

Για το λόγο αυτό το Επιμελητήριο θεωρεί επιβεβλημένη μία παράταση της προσθεσμίας για τη ρύθμιση, εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεσή του σε οποιαδήποτε απόφαση για λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης οφειλών ή βεβιασμένης διακοπής παροχών κλάδου υγείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα