ΧΑΑ - Γενικές συνελεύσεις

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2001 16:24

ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε.

Α’ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 22/11/2001, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30, στα γραφεία της εταιρίας στο Κορωπί Αττικής (5ο χλμ. Λεωφ. Παιανίας Μαρκοπούλου), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου και παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. της εταιρίας για την εξειδίκευση των όρων του Δανείου αυτού. 2. Κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στην έκδοση του ως άνω μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου που θα αποφασισθεί από την Γενική Συνέλευση. 3. Παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. της εταιρίας για την λήψη αποφάσεων σε θέματα εξαγορών και συγχωνεύσεων των εταιριών του ομίλου. 4. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ – ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 22/11/2001, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας στην Λεωφ. Κηφισίας 340 στο Ν. Ψυχικό (6ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για μερική τροποποίηση της κατανομής της χρήσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με δημόσια εγγραφή, που προβλέπεται από το Ενημερωτικό Δελτίο με σκοπό την απόκτηση νέων ακινήτων. 2. Λήψη απόφασης για μετατροπή του μετοχικού κεφαλαίου σε ευρώ και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 3. Λήψη απόφασης για αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού. 4. Λήψη απόφασης για την κατ’ άρθρον 10 του Κ.Ν. 2190/20 απόκτηση περιουσιακών στοιχείων. 5. Διάφορες ανακοινώσεις.

ELBISCO Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 22/11/2001, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο Πικέρμι Αττικής, (21ο χλμ. Λεωφ. Μαραθώνος), στα γραφεία της εταιρίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αλλαγή της έδρας της εταιρίας και τροποποίηση του σχετικού περί έδρας άρθρου 2 του καταστατικού αυτής. 2. Μετατροπή και στρογγυλοποίηση του μετοχικού κεφαλαίου και της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρίας σε ευρώ, σύμφωνα με τον Ν. 2842/2000 (αρ. 11 και 12) και τροποποίηση του σχετικού περί κεφαλαίου άρθρου 5 παρ. 1 του καταστατικού αυτής. 3. Μερική τροποποίηση του προορισμού νέων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας μέσω του Χ.Α.Α. 4. Ανάκληση του συνόλου του επταμελούς Δ.Σ. της εταιρίας και εκλογή νέου πενταμελούς Δ.Σ. 5. Χορήγηση εξουσιοδοτήσεως στον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης και στο γραμματέα της, να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα πρακτικά της Συνελεύσεως.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 23/11/2001, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00, στην πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του Χ.Α.Α., Σοφοκλέους 10, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, με εισφορά των μετοχών των εταιριών ‘Χρηματιστήριο Παραγώγων Αθηνών Α.Ε.’, ‘Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε.’, ‘Εταιρία Εκκαθάρισης Συναλλαγών Επί Παραγώγων Α.Ε.’, ‘Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Α.Ε.’ και ‘Ανάπτυξη Συστημάτων και Υποστήριξης Κεφαλαιαγοράς Α.Ε.’, και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. 2. Κατάργηση των μεταβατικών διατάξεων των άρθρων 33, 37 και 38 του Καταστατικού και κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΧΑΕ



Σχολιασμένα