International Life : Νέο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα

Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2002 13:08

«Διπλή Σύνταξη» ονομάζεται το νέο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα του ομίλου εταιρειών International Life που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο πλαίσιο της διήμερης συνάντησης των στελεχών πωλήσεων του ομίλου στους Δελφούς και έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα αυτών που υπάρχουν (Κέρδος, Σύνταξη, Inlife Σύνταξη) συνταξιοδοτικών επιλογών.

Η «Διπλή Σύνταξη» δίνει το δικαίωμα και την επιλογή στον ασφαλισμένο να εκταμιεύσει το 1/3 του συνολικού του κεφαλαίου πέντε χρόνια πριν τη λήξη της ασφάλισής του (δεδομένου ότι τα συνταξιοδοτικά προγράμματα έχουν ωρίμανση κοντά στην ηλικία των 60 ετών) και να το εισπράττει για τα επόμενα πέντε χρόνια έως ότου επέλθει πλήρης ωρίμανση του συμβολαίου του, οπότε εισπράττεται και το υπόλοιπο.

Τα κεφάλαια που εισπράτει αυτά τα πέντε έτη δημιουργούν στον ασφαλισμένο το απαραίτητο εισόδημα για να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες που πιθανόν θα προέλθουν από την απώλεια της εργασίας του ασφαλισμένου.

Το πρόγραμμμα «Διπλή Σύνταξη» έχει αυτόν τον σκοπό, να διασφαλίσει δηλ. το απαραίτητο εισόδημα σε αυτήν την ομάδα εργαζομένων έτσι ώστε ο ασφαλισμένος να είναι σε θέση να :

* Συνεχίσει να πληρώνει τις εισφορές του στο δημόσιο ταμείο (κάνοντας αυτασφάλιση) μετά την παύση της εργασίας του έτσι ώστε να μπορέσει όταν συμπληρώσει το κριτήριο των ενσήμων ή της ηλικίας, να συνταξιοδοτηθεί κανονικά.

* Συντηρήσει την οικογένειά του έως ότου αποκτήσει νέα δουλειά ή

* Να καλύψει άλλες ανάγκες που εμφανίζονται, όπως σπουδές, αγορές, κ.λπ.

Το εν λόγω πρόγραμμα προσφέρει minimum εγγυημένο επιτόκιο 3,35%, εγγυημένη απόδοση και δίνει πολλαπλές επιλογές στον ασφαλισμένο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα