Σπ. Κουβέλης: Αυτά συμβαίνουν με τα επιχειρηματικά ντιλ

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 11:21
UPD:14:21

Ο υφυπουργός Εξωτερικών υποστήριξε πως αν αντιμετώπιζε την υπόθεση από την αρχή, θα προχωρούσε σε διακρατική συμφωνία και στη συνέχεια θα άνοιγε το δρόμο των επιχειρηματικών διαπραγματεύσεων.

Αιφνιδιασμένος από την εξέλιξη με τον Αστακό δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio 9 ο υφυπουργός Εξωτερικών Σπύρος Κουβέλης, ενώ παραδέχθηκε και λανθασμένους χειρισμούς στην υπόθεση της ενερεγειακής επένδυσης.

Αυτά συμβαίνουν στα επιχειρηματικά ντιλ, δήλωσε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εξωτερικών, εξηγώντας πως δεν ήταν δουλειά της κυβέρνησης να γνωρίζει τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ.

Ο κ. Κουβέλης υποστήριξε πως αν αντιμετώπιζε την υπόθεση από την αρχή, θα προχωρούσε σε διακρατική συμφωνία και στη συνέχεια θα άνοιγε το δρόμο των επιχειρηματικών διαπραγματεύσεων.

Πρόωρη θριαμβολογία για την επένδυση στον Αστακό καταλόγισαν στην κυβέρνηση οι αρμόδιοι τομεάρχες της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και Μιχάλης Γιάννακης http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1884873 , κάνοντας παράλληλα λόγο για γκρίζα σημεία στο ν/σ για το fast track.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα