ΝΔ: Πρόωρη θριαμβολογία της κυβέρνησης για Αστακό

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 13:04
UPD:15:09

Πρόωρη θριαμβολογία για την επένδυση στον Αστακό καταλόγισαν στην κυβέρνηση ο υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων Μιχάλης Γιαννάκης.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, η ματαίωση της επένδυσης στον Αστακό υπογραμμίζει αφενός την πρόωρη θριαμβολογία της κυβέρνησης η οποία –όπως υπενθυμίζουν- με επίσημη ανακοίνωσή της πριν από μερικούς μήνες, είχε εμφανίσει έμμεσα τον εαυτό της ως μέρος ενός ιδιωτικού επιχειρηματικού σχεδίου, και αφετέρου το δισυπόστατο της κυβερνητικής πολιτικής για τη συγκεκριμένη επένδυση. Όπως υποστηρίζουν, ένα μέρος από τους εμπλεκόμενους υπουργούς φαινόταν να επιδιώκει την επιτάχυνση της επένδυσης και ένα άλλο μέρος την επιβράδυνση, καθώς οι κ.κ. Παμπούκης και Κουβέλης εμφανίζονταν θετικοί απέναντι σε αυτό το σχέδιο και η κα Μπιρμπίλη με επιφυλάξεις.

Κ. Χατζηδάκης: Πρόωρη κυβερνητική θριαμβολογία για τον Αστακό

Κ. Χατζηδάκης: Πρόωρη κυβερνητική θριαμβολογία για τον Αστακό

Οι εξελίξεις, σημειώνουν οι βουλευτές της ΝΔ, δικαιώνουν την θέση μας ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει “στο πόδι” το ενεργειακό μέλλον της χώρας και υποβαθμίζει την επενδυτική μας αξιοπιστία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα