Νέα υπηρεσία Office 365 από τη Microsoft

Διαθέσιμη σε παγκόσμια κλίμακα το 2011
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 14:39

Τη νέα υπηρεσία Office 365, η οποία συνδυάζει τις τελευταίες εκδόσεις των Office, SharePoint, Exchange και Lync σε μία διαρκώς ενημερωμένη υπηρεσία υπολογιστικού νέφους (cloud), παρουσίασε χθες η Microsoft.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Office 365 προσφέρει τα οφέλη των ευρέως αναγνωρισμένων εφαρμογών για την ενίσχυση της επιχειρηματικής παραγωγικότητας της Microsoft σε εκατομμύρια περισσότερους οργανισμούς μέσω του υπολογιστικού νέφους, ενώ επιτρέπει στους χρήστες να συνεργάζονται με άλλους ευκολότερα, οπουδήποτε και αν βρίσκονται και μέσω οποιασδήποτε συσκευής, και μάλιστα με ασφάλεια, είτε τα άτομα με τα οποία συνεργάζονται βρίσκονται εντός, είτε εκτός του εκάστοτε οργανισμού.

«Το Office 365 αποτελεί μέρος της δέσμευσης της Microsoft αναφορικά με το υπολογιστικό νέφος και βασίζεται στα θεμέλια που έχουν ήδη θέσει οι κορυφαίες υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των Business Productivity Online Suite, Office Live Small Business και Live@edu», υπογραμμίζει η εταιρεία.

Όπως σημειώνει, η μετάβαση στο υπολογιστικό νέφος με το Office 365 σημαίνει ότι ο κόσμος δεν χρειάζεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο προτιμά να δουλεύει, καθώς το Office 365 συνεργάζεται με τους δημοφιλέστερους browsers, τα δημοφιλέστερα smartphones και τις desktop εφαρμογές που χρησιμοποιούν περισσότερο οι οργανισμοί.

Το Microsoft Office 365 θα είναι διαθέσιμο σε παγκόσμια κλίμακα τον επόμενο χρόνο. Ωστόσο, από σήμερα, η Microsoft θα ξεκινήσει δοκιμές του σε μεγάλο αριθμό οργανισμών σε 13 περιφέρειες ανά τον κόσμο, ενώ το πρόγραμμα της beta έκδοσης αργότερα θα επεκταθεί προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους οργανισμούς.

«Το Office 365 αποτελεί ένα συνδυασμό που εμπεριέχει ό,τι καλύτερο γνωρίζουμε για την παραγωγικότητα, και μάλιστα σε μία υπηρεσία υπολογιστικού νέφους», δήλωσε ο Kurt DelBene, πρόεδρος του Τμήματος Office της Microsoft.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, το Office 365 ανταποκρίνεται στις ανάγκες μίας ευρείας γκάμας πελατών, από ανεξάρτητους επαγγελματίες μέχρι μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα