Space Hellas: Αναβάθμιση σε BT Alliance Partner

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010 09:58
UPD:10:00

Την αναβάθμισή της σε BT Alliance Partner για την πώληση, διάθεση και υποστήριξη μιας πληρέστερης σειράς προϊόντων και υπηρεσιών από το χαρτοφυλάκιο της BT, τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο, ανακοίνωσε η Space Hellas.

Το χαρτοφυλάκιο των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών περιλαμβάνει υπηρεσίες εθνικής και παγκόσμιας διασυνδεσιμότητας, managed services αλλά και υπηρεσίες audio conferencing και call centre, στην Ελλάδα και την Κύπρο.

«Για να επιτευχθεί το καθεστώς του συνεργάτη της BT, η Space Hellas ικανοποίησε πλήρως τις απαιτήσεις της BT, όπως η εγγυημένη ποιότητα υπηρεσιών καθώς και η άριστη υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα», υπογραμμίζει η εταιρεία.

«Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέλη του δικτύου BT Alliance. Η Space Hellas είναι ο κορυφαίος πάροχος παγκόσμιων τηλεπικοινωνιακών λύσεων στην Ελλάδα. Αυτή η συνεργασία προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις ελληνικές και κυπριακές εταιρείες, επιτρέποντάς τους να επωφεληθούν από το πλήρες φάσμα των παγκόσμιων υπηρεσιών και λύσεων της BT», δήλωσε ο κ. Πάρις Δροσινός, Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas.

«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τη Space Hellas στην οικογένεια BT Alliance. Η σχέση αυτή αντανακλά τη δέσμευση της Space Hellas ως προς την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και την ικανοποίηση του πελάτη», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Bob Lewis, Αντιπρόεδρος ΕΜΕΑ Indirect Channels της ΒΤ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΠΕΙΣ



Σχολιασμένα