Από 9-11 Δεκεμβρίου η δημόσια εγγραφή της Fashion Box

Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2002 13:55
UPD:13:58

Στο χρονικό διάστημα 9 έως 11 Δεκεμβρίου 2002 θα πραγματοποιηθεί η δημόσια εγγραφή της εταιρείας ενδυμάτων Replay-Fashion Box Ελλάς Α.Ε. για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Για το σκοπό αυτό θα εκδοθούν 655.000 νέες ανώνυμες μετοχές, ονομαστικής τιμής 0,6 ευρώ ανά μετοχή. Από αυτές, οι 625.000 θα διατεθούν μέσω της δημόσιας εγγραφής στο ευρύ επενδυτικό κοινό και οι υπόλοιπες 30.000 μετοχές μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης. Οι νέες μετοχές θα αποτελούν το 20,96% του συνολικού αριθμού των 3.125.000 μετοχών που θα προκύψει μετά την αύξηση κεφαλαίου.

Το εύρος τιμών στο οποίο θα γίνει η δημόσια εγγραφή θα καθοριστεί από τον Κύριο Ανάδοχο και θα ανακοινωθεί πριν από την έναρξη της δημόσιας εγγραφής. Η τιμή διάθεσης των μετοχών θα καθοριστεί μέσω της διαδικασίας υποβολής προσφορών (book buliding) από θεσμικούς επενδυτές. Κύριος Ανάδοχος και Σύμβουλος Έκδοσης είναι η EFG Telesis Finance AEΠΕΥ.

Το συνολικό επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας ανέρχεται σε 2.766 χιλ. ευρώ και αφορά στην επέκταση και ανακοίνιση του δικτύου της, στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και στην ανάπτυξη των μηχανογραφικών της συστημάτων. Στόχος του επενδυτικού σχεδίου, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, είναι η ισχυροποίηση της θέσης της στην ελληνική αγορά και η επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα