ΟΤΕnet - Νέα υπηρεσία για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2001 18:52

Ολοκληρωμένη υπηρεσία για μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να αξιοποιήσουν το Ιντερνετ εύκολα, γρήγορα και οικονομικά ανακοίνωσε η ΟΤΕnet.

H ΟΤΕnet, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, μέσω της υπηρεσίας Office Gate, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να συνδέσουν το τοπικό τους δίκτυο (LAN) στο Ιντερνετ αξιοποιώντας το ISDN και τις υψηλές ταχύτητες που προσφέρει, να αποκτήσουν γρήγορη και αποτελεσματική επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να έχουν πλήρη ηλεκτρονική προβολή με την κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων.

Η υπηρεσία Office Gate περιλαμβάνει τέσσερα πακέτα: Το Office Gate Basic Ι και ΙΙ και το Office Gate Advanced Ι και ΙΙ. Τα πακέτα Office Gate Basic παρέχουν τη δυνατότητα σύνδεσης στο Internet με ταχύτητα 64 Kbps, ενώ τα πακέτα Office Gate Advanced με ταχύτητα 128 Kbps. Ο εξοπλισμός που συνοδεύει τα πακέτα Office Gate Basic ΙΙ και Office Gate Advanced ΙΙ έχει τη σφραγίδα της Cisco, του μεγαλύτερου οίκου κατασκευαστικού δικτυακού εξοπλισμού για το Ιντερνετ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα