Gerolymatos: Συμφωνία συνεργασίας με GlaxoSmithKline

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2002 16:02

Συμφωνία μακροχρόνιας συνεργασίας υπέγραψε ο Ομιλος εταιρειών Gerolymatos με τον διεθνή φαρμακευτικό οίκο GlaxoSmithKline (GSK).

Ο Ομιλος θα συσκευάζει ετησίως περί τα 10 εκατ. τεμάχια για λογαριασμό της βρετανικής φαρμακευτικής εταιρείας. Με το νέο συμβόλαιο ανανεώνεται και παρατείνεται η προηγούμενη συνεργασία με τη GSK και ενισχύεται περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο του ομίλου εταιρειών Gerolymatos στον τομέα της παραγωγής για λογαριασμό τρίτων.

Ο φαρμακευτικός οίκος GlaxoSmithKline κατέχει το 7% της παγκόσμιας αγοράς φαρμάκου. Στην GSK εργάζονται διεθνώς πάνω από 100.000 άτομα, ενώ το 2001 οι πωλήσεις της παγκοσμίως έφτασαν τα 29,5 δισ. δολ.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά τις πρόσφατες συμφωνίες για την διανομή των προϊόντων των φαρμακευτικών εταιρειών Bayer και Serono, ο Ομιλος Gerolymatos αποφάσισε να ενισχύσει τις επενδύσεις του στον χώρο των υπηρεσιών logistics, κατασκευάζοντας δύο νέα σύγχρονα κέντρα διανομής (Οινόφυτα και Κρυονέρι).

Ο όμιλος εταιρειών Gerolymatos απασχολεί 750 άτομα και προβλέπεται για τη χρήση του 2002 να παρουσιάσει κύκλο εργασιών 116 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα