Vestas: Παραγγελία για ανεμογγενήτριες 86 ΜW στη Βραζιλία

Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010 15:46
UPD:15:51

Παραγγελία για 21 ανεμογεννήτριες V100 - 1,8 MW και 16 ανεμογεννήτριες V90 - 3,0 MW, συνολικής ισχύος 86 ΜW, στη Βραζιλία, δέχτηκε η Vestas. Τα αιολικά πάρκα θα ανεγερθούν στη βορειοανατολική Bahia και το Rio Grande do Norte.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η παραγγελία περιλαμβάνει την προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση των ανεμογεννητριών, ένα σύστημα ελέγχου εξ αποστάσεως των ανεμογεννητριών Vestas Business SCADA, καθώς και πενταετές συμβόλαιο λειτουργίας και συντήρησης.

Η παράδοση των ανεμογεννητριών προγραμματίζεται για τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2011 και τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν περί τα τέλη του 2011.

Συνολικά, τα αιολικά πάρκα που πρόκειται να ανεγερθούν θα παράγουν περίπου 370 GWh ετησίως, απαλλάσσοντας το περιβάλλον από 27.000 και πλέον τόνους διοξειδίου του άνθρακα, σε ετήσια βάση. Επιπλέον, η παραγόμενη ισχύς θα είναι αρκετή, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες ηλεκτρικής ενέργειας περίπου 150.000 νοικοκυριών, το χρόνο.

Κατ' απαίτηση του πελάτη της, η Vestas δεν δίνει λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα του ίδιου ή των έργων.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υπογραφή αυτού του σημαντικού συμβολαίου, καθώς πέραν όλων των άλλων, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη των πελατών μας στη νέα μας ανεμογεννήτρια V100 - 1,8 MW. Η συγκεκριμένη ανεμογεννήτρια ταιριάζει απόλυτα στην αγορά της Βραζιλίας και ως εκ τούτου, ανυπομονούμε να καθιερωθεί σε αυτήν» δήλωσε ο πρόεδρος της Vestas Mediterranean, Juan Araluce.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα