Προσύμφωνο για την εξαγορά της Υδροέλεγχος υπέγραψε η Eurodrip

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2001 21:23

Προσύμφωνο για την εξαγορά του 68,215% των μετοχών της Υδροέλεγχος υπέγραψε η Eurodrip.

Οι τελικές διαδικασίες εξαγοράς θα ολοκληρωθούν εντός του Ιανουαρίου 2002 και το ποσό της εξαγοράς θα χρηματοδοτηθεί από αντληθέντα κεφάλαια. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Υδροέλεγχος είναι μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες εφαρμογής, διακίνησης και εμπορίας εξοπλισμού δικτύων άρδευσης, ύδρευσης, υπαίθριας πυρόσβεσης, ηλεκτρονικού ελέγχου και ορθολογικής διαχείρισης του νερού.

Μεταξύ των πελατών της συμπεριλαμβάνονται η ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΑΘ, η Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων, τα ΕΛ.ΠΕ., η πλειοψηφία των ΔΕΥΑ όλης της χώρας, δήμοι, μελετητικά γραφεία, εργολάβοι και εργοληπτικές εταιρείες, βιομηχανίες, εμπορικά καταστήματα καθώς και καταστήματα γεωργικού και αγροτικού εξοπλισμού.

Από την εν λόγω εξαγορά, ο όμιλος αναμένει να ενισχύσει την παρουσία της εισηγμένης στον κλάδο βιομηχανίας των συστημάτων άρδευσης.

Παράλληλα, η εταιρεία θα αποκτήσει τις αναγκαίες δομές για τα έργα πρασίνου (landscaping) και την διαχείρισή τους (κατασκευή, συντήρηση κ.λπ.)εν όψει των μεγάλων έργων πρασίνου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και των έργων του Γ' ΚΠΣ που θα υλοποιηθούν την επόμενη πενταετία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα