Κ. Μίχαλος: «Οχι» σε πρόωρες κάλπες μεσούσης της κρίσης

Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 13:02

Ικανοποιημένος από την απόφαση του Πρωθυπουργού να μην προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος, τον κάλεσε ωστόσο να αποσαφηνίσει «μια δια παντός ότι δε θα προσφύγει στις κάλπες μεσούσης της κρίσης».

«Ο επιχειρηματικός κόσμος είναι ικανοποιημένος από την απόφαση του πρωθυπουργού να μη σύρει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, γεγονός που θα δημιουργούσε επιπρόσθετα προβλήματα στην οικονομία σε μια ήδη εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο», ανέφερε ο κ. Μίχαλος.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος.

«Ωστόσο», πρόσθεσε, «το μήνυμά του, δεν ήταν ξεκάθαρο και οφείλει να αποσαφηνίσει μια διά παντός ότι δε θα προσφύγει στις κάλπες μεσούσης της κρίσης, προκειμένου να σταματήσει άμεσα η περιρρέουσα εκλογολογία, που δυναμιτίζει το κλίμα στην αγορά».

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, τόνισε ότι «η κυβέρνηση οφείλει να προωθήσει, επιτέλους, όλες εκείνες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, να σταματήσει να υποβάλει τις επιχειρήσεις και την κοινωνία σε άσκοπες θυσίες και να ανοίξει τις πόρτες σε νέες ιδέες και νέα πρόσωπα. Είναι αρετή η αναγνώριση των λαθών και η διόρθωση τους».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα