Ικανοποίηση ΣΕΒ για το αποτέλεσμα των εκλογών και μήνυμα στο πολιτικό σύστημα

Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 14:54

«Ο λαός μας αντιμετώπισε ώριμα τα τεχνητά διλήμματα και το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Έδωσε ψήφο ανοχής και εντολή συνέχισης της δύσκολης προσπάθειας να απαλλαγεί η χώρα από το φάσμα της χρεοκοπίας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος, την επομένη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Ο λαός μας αντιμετώπισε ώριμα τα τεχνητά διλήμματα και το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Έδωσε ψήφο ανοχής και εντολή συνέχισης της δύσκολης προσπάθειας να απαλλαγεί η χώρα από το φάσμα της χρεοκοπίας».

Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, την επομένη των αυτοδιοικητικών εκλογών, καλώντας παράλληλα το πολιτικό σύστημα «να αναλάβει τις ευθύνες του».

Πρόσθεσε πως ο λαός «αναδέχεται υπεύθυνα το αναγκαίο κόστος αυτής της προσπάθειας –αλλά, δίκαια και αυτονόητα, αδημονεί να δει το αντίκρισμά της» και εκτίμησε πως οι αμέσως επόμενοι μήνες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι.

Καταλήγοντας επισήμανε: «Η πολιτική σταθερότητα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουν οι τομές που χρειάζεται η οικονομία και η κοινωνία μας. Ωστόσο, πολιτική σταθερότητα χωρίς υγιές πολιτικό κλίμα δεν μπορεί να υπάρξει. Ο λαός ανέλαβε στην κάλπη τις ευθύνες του. Το πολιτικό σύστημα καλείται τώρα να αναλάβει τις δικές του».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα