Λ. Κατσέλη: Μειωμένη κατά 1,5 εκατ. η φαρμακευτική δαπάνη το 2011

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010 15:10

Κατά 1,5 δισ. ευρώ μπορεί να μειωθεί το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης το 2011 σε σύγκριση με εφέτος, με τη συνεργασία των συναρμόδιων υπουργείων, ανέφερε η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη, μετά τη συνάντησή της με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου (φωτογραφία αρχείου).

Κατά 1,5 δισ. ευρώ μπορεί να μειωθεί το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης το 2011 σε σύγκριση με εφέτος, με τη συνεργασία των συναρμόδιων υπουργείων, ανέφερε η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη, μετά τη συνάντησή της με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, που είχε ως αντικείμενο το νέο προϋπολογισμό του υπουργείου της.

Με την κ. Κατσέλη ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επαφών του κ. Παπακωνσταντίνου με τους υπόλοιπους υπουργούς, στο πλαίσιο της κατάρτισης των προϋπολογισμών των υπουργείων και του κρατικού προϋπολογισμού 2011.

Λ. Κατσέλη: Περικοπές θα γίνουν στη σπατάλη

Λ. Κατσέλη: Περικοπές θα γίνουν στη σπατάλη

Η κυβέρνηση θα δώσει το κύριο βάρος στην περικοπή των κρατικών δαπανών, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος για τον περιορισμό του δημοσιονομικού ελλείμματος σύμφωνα με το μνημόνιο.

Πριν από τη συνάντηση με την κ. Κατσέλη, ο υπουργός Οικονομικών είχε δεχθεί κλιμάκιο στελεχών του διεθνούς οίκου αξιολόγησης Fitch, οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα για να επαναξιολογήσουν τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της οικονομίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα