Κοινή προσπάθεια και συναίνεση για έξοδο από την κρίση ζητεί το ΕΒΕΑ

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 16:17

«Δεν χρειάζονται αλληλοκατηγορίες από τα πολιτικά κόμματα, αλλά κοινή προσπάθεια, προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση, καθώς και το 2010 υπάρχουν αποκλίσεις που προκλήθηκαν από αστοχίες σε σχέση με τους στόχους του Μνημονίου», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος.

«Ως επιχειρηματικός κόσμος ζητάμε από την κυβέρνηση να δείξει έμπρακτα την πρόθεσή της για συναίνεση, αναλαμβάνοντας και αυτή το μερίδιο των ευθυνών που της αναλογεί, καθώς κυβέρνησε, έστω και τους τρεις τελευταίους μήνες του 2009», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος, με αφορμή το αναθεωρημένο έλλειμμα.

«Δεν χρειάζονται αλληλοκατηγορίες από τα πολιτικά κόμματα, αλλά κοινή προσπάθεια, προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση, καθώς και το 2010 υπάρχουν αποκλίσεις που προκλήθηκαν από αστοχίες σε σχέση με τους στόχους του Μνημονίου», συμπληρώνει.

«Σήμερα η Eurostat οριστικοποίησε το έλλειμμα και το χρέος για το 2009, σε υψηλότερα επίπεδα από την προηγούμενη καταγραφή. Το γεγονός αυτό δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα για την έξοδο από κρίση», καταλήγει ο κ. Μίχαλος



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα