Συνάντηση της Διοίκησης του ΣΕΒ με την Αντιπροσωπεία της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2002 15:26

Συνάντηση της διοίκησης του ΣΕΒ με την Αντιπροσωπεία της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με επικεφαλής την Πρόεδρό της κ. Christa Randzio-Plath, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Γραφεία του Συνδέσμου.

Η Αντιπροσωπεία ζήτησε να ενημερωθεί για τις προτεραιότητες που ο ΣΕΒ προτείνει να έχει η Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Προεδρίας της το α΄εξάμηνο του 2003, καθώς και για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Για τις προτεραιότητες κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας ο ΣΕΒ έδωσε στην Αντιπροσωπεία κείμενο με τα Συμπεράσματα που προέκυψαν από την Ημερίδα που οργάνωσε στις 13 Νοεμβρίου με θέμα «Ενα Βήμα Μπροστά: Ευρώπη Ενωμένη, Ανταγωνιστική, Κοινωνικά Υπεύθυνη (Οι θέσεις του επιχειρηματικού κόσμου).

Σε σχέση με την κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι διαρθρωτικές αλλαγές που σχετίζονται με την αποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοίκησης, το εκπαιδευτικό σύστημα και το σύστημα κατάρτισης, οι εργασιακές σχέσεις, και, τέλος, η απελευθέρωση των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας (ενέργεια, μεταφορές).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα