Emporiki Bank: Νέο επενδυτικό προϊόν

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 16:30

Τη διάθεση της τρίτης έκδοσης του επενδυτικού προγράμματος «EmporikiΕισόδημα+», το οποίο ανήκει στη σειρά προγραμμάτων εφάπαξ καταβολής τύπου Unit Linked, ανακοίνωσαν η Εμπορική Τράπεζα και η Εμπορική Ζωής.

Το «EmporikiΕισόδημα+, 3η Έκδοση» έχει διάρκεια επένδυσης δέκα ετών, προσφέρει δυνατότητα υψηλού ετήσιου εισοδήματος και 100% προστασία του κεφαλαίου επένδυσης στη λήξη, με χαμηλό ποσό εκκίνησης, από 5.000 ευρώ.

Συνδέεται με Εσωτερικό Μεταβλητό Κεφάλαιο που επενδύει σε ομόλογο, οι αποδόσεις του οποίου σχετίζονται με την πορεία του Δείκτη Eurostoxx50, προσφέροντας τη δυνατότητα για υψηλό αφορολόγητο ετήσιο εισόδημα έως τη λήξη του προϊόντος.

Συγκεκριμένα, το «EmporikiΕισόδημα+, 3η Έκδοση» προσφέρει ετήσια σταθερή απόδοση 2,50% για τα δύο πρώτα χρόνια της επένδυσης και δυνατότητα ετήσιας απόδοσης έως και 6,12% πληρωτέας από τον τρίτο χρόνο και μέχρι τη λήξη της επένδυσης. Στη λήξη της επένδυσης, παράλληλα με την 100% προστασία του αρχικού κεφαλαίου, προσφέρεται δυνατότητα επιπλέον απόδοσης υπό προϋποθέσεις.

Εγγυητής του ομολόγου είναι η Εμπορική Τράπεζα, μέλος του γαλλικού ομίλου Credit Agricole.

Η διάθεση του νέου επενδυτικού προϊόντος πραγματοποιείται αποκλειστικά από την Εμπορική Τράπεζα και την Εμπορική Ζωής μέσω προεγγραφών που διαρκούν από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 17 Δεκεμβρίου 2010.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα