«Οχι» στην ιδιωτικοποίηση λιγνιτικών μονάδων λένε οι εργαζόμενοι στον ΑΗΣ Μεγαλόπολης

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010 12:18

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης λιγνιτικών μονάδων εκφράζει το Σωματείο Ορυχείων Σταθμών στον ΑΗΣ Μεγαλόπολης.

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης λιγνιτικών μονάδων εκφράζει το Σωματείο Ορυχείων Σταθμών στον ΑΗΣ Μεγαλόπολης, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι «ο λιγνίτης και η λιγνιτική παραγωγή, δεν μπορεί να παραχωρηθούν για να εξυπηρετηθούν ιδιωτικά συμφέροντα και να κερδοσκοπήσουν οι κρατικοδίαιτοι ιδιώτες».

Το Σωματείο χαρακτηρίζει «ψευδεπίγραφη» την απελευθέρωση» της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, προειδοποιώντας ότι αυτή θα επιφέρει τραγικές συνέπειες στην ενεργειακή προοπτική της χώρας, την ελληνική οικονομία και τους καταναλωτές «στο πλαίσιο παράδοσης της ενέργειας σε ιδιωτικά συμφέροντα».

Καλεί τέλος την κυβέρνηση και το ΥΠΕΚΑ να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους και να αποτρέψουν «τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της Ε.Ε. για να ωφεληθούν οι αεριτζήδες ψευτοεπενδυτές της ιδιωτικής πρωτοβουλίας σε βάρος του Ελληνικού λαού», επισημαίνοντας ότι οι εργαζόμενοι θα αγωνιστούν για να προστατέψουν τα συμφέροντα της Επιχείρησης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα