Ομιλος Ιντεάλ: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 4,97 εκατ. ευρώ

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 16:29

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Ιντεάλ κατά το ποσό των 4.979.080 ευρώ αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αύξηση θα πραγματοποιηθεί με κεφαλαιοποίηση μέρους του λογαριασμού «διαφορά από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο» και ταυτόχρονη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,40 ευρώ σε 1,00 ευρώ.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά το ποσό των 4.979.080 ευρώ με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 1,00 ευρώ σε 0,40 ευρώ και επιστροφή του ποσού της μείωσης του κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους, ήτοι ποσού 0,60 ευρώ ανά μετοχή, καθώς και η αντίστοιχη τροποποίηση της παρ. 1 του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας.

Η συνέλευση των μετόχων χορήγησε εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη σύνταξη ολόκληρου του νέου κειμένου του καταστατικού, σε συνέχεια των τροποποιήσεών του, που επέφεραν οι αποφάσεις επί του πρώτου και δεύτερου θέματος της ημερήσιας διάταξης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΕΚ



Σχολιασμένα