Πυρά ΚΚΕ κατά της ΕΕΝ

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010 12:57

Μύδρους κατά της διοίκησης της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας εξαπολύει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε πλοιοκτήτες και ναυτεργάτες λόγω των κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, ο πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας Απ. Βεντούρης, «έχοντας τις πλάτες της κυβέρνησης, των ΜΜΕ που ανήκουν σε εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες, προκαλεί με τις συκοφαντίες που εκτοξεύει κατά της απεργίας των ναυτεργατών και του ΠΑΜΕ».

«Οι στυγνοί εκμεταλλευτές, οι μεγάλοι ληστές των επιβατών, αυτοί που ευθύνονται για μαζικά εγκλήματα, όπως για παραδείγματα του ΣΑΜΙΝΑ και του ΔΥΣΤΟΣ, οι πιο ευνοημένοι καπιταλιστές σε κρατικές επιδοτήσεις και φοροαπαλλαγές, που θησαύρισαν και εξακολουθούν να έχουν τεράστια κέρδη, τολμούν να απειλούν με πτώχευση, αν οι ναυτεργάτες δεν υποταχθούν στην καταδίκη να δουλεύουν σε καθεστώς γαλέρας», αναφέρει χαρακτηριστικά το ΚΚΕ.

Εξαπολύει επίσης επίθεση κατά των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τα κόμματα που, όπως επισημαίνει, όλα αυτά τα χρόνια τους υπηρετούν πιστά, ενώ καλεί την εργατική τάξη και τη νεολαία, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στο δίκαιο αγώνα των ναυτεργατών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα