Συνεργασία Cardel - Intracom

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2002 18:31

Την ανάπτυξη του Συστήματος Ελέγχου Πρόσβασης και Ασφάλειας σε όλα τα τηλεπικοινωνιακά κέντρα του ΟΤΕ υλοποιεί σε συνεργασία με την Intracom η Cardel A.E.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τελευταίας, πρόκειται για έργο υψηλής τεχνολογίας και ανταποδοτικότητας, οι δύο πρώτες φάσεις του οποίου υλοποιήθηκαν κατά τη διετία 2000-01.

Τον Απρίλη του 2002 η Cardel A.E. ανέλαβε την επέκταση του συστήματος σε 492 νέα κέντρα του ΟΤΕ. To συγκεκριμένο σύστημα περιλαμβάνει:

-Σύστημα Ελέγχου Πρόσβασης σε όλα τα ανεπίβλεπτα ψηφιακά κέντρα του ΟΤΕ

-Σύστημα Ασφάλειας συνδεδεμένο με το σύστημα Ελέγχου Πρόσβασης (έλεγχος

παραβίασης χώρου)

-Σύστημα Αυτοδιάγνωσης βλαβών

-Πυραμιδική δομή ελέγχου από απομακρυσμένο σημείο μέσω Dial-Up

Το παραπάνω σύστημα, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, καταγράφει τα περιστατικά σε τοπικό επίπεδο (Κέντρα ΟΤΕ) και τα αποστέλλει αυτόματα μέσω modem στα Κεντρικά Επίπεδα Διαχείρισης του Νομού, της Περιφέρειας και του Μεγάρου ΟΤΕ Αθήνας.

Η διαδικασία αυτή είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και επιτελείται από τη Μονάδα Ελέγχου Πρόσβασης (ΜΕΠ) η οποία αναπτύχθηκε από την Cardel για τις ανάγκες της εφαρμογής και τον έλεγχο όλων των υποσυστημάτων της.

Η Cardel ΑΕ, ελληνική εταιρία εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας, ιδρύθηκε το 1993 και προωθεί στην ελληνική αγορά ολοκληρωμένες λύσεις και συστήματα υψηλής τεχνολογίας στον τομέα της ελεγχόμενης πρόσβασης (Access Control). Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος και η Αγροτική Τράπεζα, η Festival Cruises, το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και η Γεν. Γραμ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα