Βλάβη στο Φ/Γ-Ο/Γ «Αρχάγγελος»

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010 09:44
UPD:09:48

Βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας το Φ/Γ-Ο/Γ "ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ" Ν.Π.112191, μετά τον απόπλου του από το λιμάνι του Κερατσινίου με προορισμό τη Χίο, με 19 άτομα πλήρωμα, 12 οδηγούς και 42 φορτηγά οχήματα.

Το πλοίο επέστρεψε στις 23.35 στο λιμάνι του Κερατσινίου, όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους από την τοπική Λιμενική Αρχή μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα Νηογνώμονα.

Χθες εξάλλου παρουσιάστηκε δυσλειτουργία στον εργάτη της άγκυρας του Ε/Γ-Ο/Γ "ΑΡΤΕΜΙΣ" Ν.Π.10317. Ο απόπλους του πλοίου από τη Μήλο όπου βρισκόταν, απαγορεύτηκε μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ είχε εγκεκριμένο δρομολόγιο σήμερα στις 07.00 από Μήλο για Κίμωλο - Φολέγανδρο - Σίκινο - Ίο - Νάξο - Σύρο, για το οποίο δεν είχαν εκδοθεί εισιτήρια.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο λιμάνι της Μήλου, το "ΑΡΤΕΜΙΣ" απέπλευσε στις 02.30 σήμερα, μετά από προσκόμιση βεβαιωτικού κλάσης εκδιδόμενο μετά από ζημιά, προς εκτέλεση μεμονωμένου πλου και κενό επιβατών για τα Ναυπηγεία Σύρου, όπου πρόκειται να απαγορευτεί ο απόπλους του από τη Λιμενική Αρχή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα