Κριτική ΣΕΤΕ για τον επενδυτικό νόμο

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010 16:31

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση για το νέο επενδυτικό νόμο άσκησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) Νίκος Αγγελόπουλος σε σημερινή συνάντησή του με δημοσιογράφους, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με αυτόν που είχε φέρει στο παρελθόν η Λούκα Κατσέλη.

Παρά τη σχετική διαφοροποίηση στην αξιολόγηση των επενδυτικών προτάσεων που αναμένεται να προκύψει μέσα από τα διάφορα «κριτήρια αξιολόγησης», δεν διασφαλίζεται ο επιδιωκόμενος στόχος του προσανατολισμού των επενδύσεων κατά προτεραιότητα σε εξωστρεφείς τομείς που ταυτόχρονα αυξάνουν την απασχόληση, σημείωσε ο κ. Αγγελόπουλος. Κατά συνέπεια, η προσπάθεια για περιφερειακή σύγκλιση θα αποφέρει λιγότερα από τα επιθυμητά αποτελέσματα, πρόσθεσε.

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση για το νέο επενδυτικό νόμο άσκησε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Νίκος Αγγελόπουλος σε σημερινή συνάντησή του με δημοσιογράφους.

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ αναφέρθηκε ταυτόχρονα στο αίτημα για αυτόνομο Υπουργείο Τουρισμού, σημειώνοντας ότι δεν είναι βερμπαλιστική διαστροφή των επιχειρηματιών και επαγγελματιών του τουρισμού, αλλά μια στρατηγική και ουσιαστική επιλογή.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο επενδυτικό νόμο, επισημαίνοντας τη διαφωνία του ΣΕΤΕ με την οριζόντια αντιμετώπιση όλων των τομέων της οικονομίας και τονίζοντας παράλληλα τα προβλήματα της ρευστότητας και την καθυστέρηση του ειδικού χωροταξικού για τον τουρισμό.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα