Χ.Α. - Αποφάσεις

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2002 13:36

Το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση το ενημερωτικό δελτίο της κάτωθι εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της προς διαπραγμάτευση στην Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά:

ΙΛΥΔΑ Α.Ε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την εισαγωγή των μετοχών της στην Νέα Χρηματιστηριακή αγορά του Χ.Α.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε :

Η εταιρία ΙΛΥΔΑ Α.Ε θα διαθέσει 800.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ως εξής: 762.000 με δημόσια εγγραφή στο ευρύ επενδυτικό κοινό και 38.000 με ιδιωτική τοποθέτηση.

Το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά την σημερινή συνεδρίασή του τα ενημερωτικά δελτία των κάτωθι εισηγμένων εταιριών:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΒΙΟΜΗ-ΧΑΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ Α.Ε.

ELBISCO A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ για την έκδοση μετατρέψιμου σε μετοχές ομολογιακού δανείου με ιδιωτική τοποθέτηση διαπραγματεύσιμου στο Χ.Α.

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά δελτία που εγκρίθηκαν :

Η εταιρία ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 3.790.534 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 4,50 Ευρώ τις οποίες θα λάβουν οι μέτοχοι της απορροφώμενης (πλην μετόχου ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ Α.Ε. (κάθε 10 παλαιές μετοχές θα ανταλλάσσεται με 3 νέες μετοχές). Οι μέτοχοι της απορροφώσας εταιρίας ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. θα διατηρήσουν τον αριθμό των μετοχών που κατέχουν.

H εταιρία ELBISCO A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ προβαίνει σε έκδοση ομολογιακού δανείου εκδίδοντας 2.360 μετατρέψιμες σε μετοχές ομολογίες ονομαστικής αξίας 10.000 Ευρώ εκάστης, διαπραγματεύσιμο στο Χ.Α, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και με ιδιωτική τοποθέτηση. Η διάρκεια του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου είναι τριετής.

Επίσης το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του:

-Την μεταβολή των χαρακτηριστικών ΣΜΕ και Δικαιωμάτων επί του Δείκτη FTSE/Mid-40.

Την τιμολογιακή πολιτική για τα εξ αποστάσεως μέλη της Αγοράς Παραγώγων για τη χρήση του Δικτύου Χρηματιστηριακών Συναλλαγών.

-Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 5.860.012 νέων δωρεάν (ΚΟ) μετοχών της εταιρίας FLEXOPACK A.E.B.E.Π. που προκύπτουν από το split των μετοχών της εταιρίας.

Το Δ.Σ. του Χ.Α. ενημερώθηκε:

Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας FLEXOPACK A.E.B.E.Π. από 0,75 σε 1 ευρώ.

Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε. από 0,35 ευρώ σε 0,37 ευρώ.

Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. από 2,93 Ευρώ σε 4,60 Ευρώ.

Επίσης τέθηκαν υπόψη του Δ.Σ. του Χ.Α.Α. τα κάτωθι πληροφοριακά σημειώματα των εταιρειών:

ΒΙΟΤΕΡ ΑΕ. για τη συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ Α.Τ.Ε., ΑΜΥΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε., ΣΤΑΘΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΕΡΜΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΕΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ και ΔΩΡΙΚΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.

ΜΟΧΛΟΣ ΑΕ για τη συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών ΑΛΦΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ, ΣΚΟΡΔΑΛΟΣ ΑΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΤΕ και αναδοχής των κλάδων των τεχνικών έργων των εταιριών ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕ και ΔΙΕΚΑΤ ΑΤΕ ΑΘΗΝΑ ΑΕΤΒ & ΤΕ για τη συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΑΕ, ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΑΤΕ, ΑΙΟΛΟΣ ΑΤΕ, ΒΕΚΤΡΑ ΑΕ, ΙΝΤΕΚΤΑ ΑΕ, ΜΕΤΤΕΜ ΑΕ, ΕΡΓΟΝΕΤ ΑΕ & του κατασκευαστικού κλάδου Δημοσίων Έργων της ΔΟ.ΜΗ.ΚΑ ΑΕ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα